Belangrijke veiligheidswaarschuwing Slagers Beste / 1 de Beste Gemengd Gehakt Stroganoff 400 gram Dekamarkt en Dirk

DekaMarkt en Dirk halen per direct Slagers Beste / 1 de Beste Gemengd Gehakt Stroganoff 400 gram met streepjescode code 2390600 (eerste 7 cijfers) en houdbaarheidsdatum 17-10-2020 uit de schappen. Na controle is gebleken dat in dit product salmonella is aangetroffen.

Klanten wordt dringend verzocht het product niet te consumeren. Bij onvoldoende verhitting kan dit product een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Raadpleeg uw (huis)arts voor meer informatie als u na het eten van genoemd product gezondheidsklachten hebt.

Klanten die het product hebben gekocht, kunnen het terugbrengen naar een DekaMarkt of Dirk winkel.

Zie ook website DekaMarkt en website Dirk

verpakking stroganoff gehakt
Beeld: ©Dekamarkt en Dirk