Belangrijke veiligheidswaarschuwing Lidl: Zwagerman carpaccio

Lidl roept het product 'Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten' terug. Het gaat om de verpakking met een houdbaarheidsdatum van 21 november 2020. In het product is de STEC-bacterie aangetroffen.

Zwagerman carpaccio
Beeld: ©Lidl

Eet de carpaccio niet op!

Klanten wordt dringend verzocht deze carpaccio niet op te eten. Het eten van een product met een E. coli bacterie (poepbacterie, STEC, EHEC) kan, indien niet door en door gegaard, binnen een week misselijkheid, braken en (bloederige) diarree tot gevolg hebben. Vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een lage weerstand en zwangere vrouwen. Raadpleeg uw (huis)arts voor meer informatie als u na het eten van genoemd product gezondheidsklachten hebt.

Zie voor meer informatie de website van Lidl.