Belangrijke veiligheidswaarschuwing HAK Edamame bonen (allergenen)

HAK heeft vastgesteld dat bij de HAK Edamame bonen de declaratie van het allergeen SOJA op de verpakking ontbreekt. Bij consumptie door mensen met een soja-allergie levert dit een gevaar op voor de gezondheid. HAK heeft dan ook besloten dit product terug te halen. Mensen zonder soja-allergie kunnen dit product zonder problemen veilig eten.

Het gaat om de stazak verpakking HAK Edamame bonen gekocht voor 24 november 2020 met EAN code 8720600620331. De betreffende verpakkingen waren alleen te koop bij Jumbo supermarkten. Alle andere HAK producten anders dan de genoemde verpakking hebben dit risico niet en kunnen veilig geconsumeerd worden.

Actie voor de consument

HAK adviseert mensen met een soja-allergie dringend deze producten niet op te eten en de lotcode op de achterzijde van de zak uit te knippen en kosteloos aan HAK te sturen onder vermelding van naam, adres, IBAN rekeningnummer en tenaamstelling van deze rekening. Zij ontvangen het aankoopbedrag terug. Het adres is: HAK Consumentenservice, Antwoordnummer 1, 4250 XR Giessen
Bij vragen kunnen consumenten contact opnemen met de HAK Consumentenservice via het nummer 0800-0221525 of via info@hak.nl.

Stazak HAK Edamame bonen
©HAK