Belangrijke veiligheidswaarschuwing DEEN Surinaamse kipsalade

DEEN supermarkten roept uit voorzorg met onmiddellijke ingang het volgende product terug:

  • DEEN Surinaamse kipsalade, bakje 160 gram met THT 12-01

Tijdens een kwaliteitscontrole in de slagerij van DEEN is gebleken dat dit product de bacterie listeria kan bevatten. Consumptie van dit product kan maag- en darmklachten tot gevolg hebben en kan schadelijk zijn voor de gezondheid, vooral voor kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.

Heeft u dit product met vermelde houdbaarheidsdatum in huis dan adviseert DEEN u bovengenoemd product niet te consumeren.

U kunt bovenstaande producten terugbrengen naar de winkel, u krijgt dan het aankoopbedrag terug. Voor vragen kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice van DEEN op telefoonnummer 0229-259259.

Zie ook website Deen.

DEEN Surinaamse kipsalade
©DEEN