Belangrijke veiligheidswaarschuwing babyslaapzakken TK Maxx - aanvulling

TK Maxx heeft een veiligheidswaarschuwing uitgedaan voor babyslaapzakken. Er is vastgesteld dat de producten niet voldoen aan de Europese regelgeving inzake de grootte van de halsopening.  De halsopening is zodanig te groot dat een baby door het kledingstuk kan glippen waardoor zijn / haar gezicht bedekt wordt, wat een risico op verstikking veroorzaakt. 

Het gaat om slaapzakken (alleen maat 0-6 maanden) van Sam & Jo, First Wish, Little Red Caboose, Willow Blossom, Aspen, Piper & Posie, Shabby Chic, Artisan, Dylan & Abby Miss Mona Mouse, Harry & Me, met een stijlnummer van de lijst in onderstaande pdf. Het nummer staat op het ingenaaide etiket.

De desbetreffende producten waren tussen augustus 2018 en december 2020 te koop in TK Maxx winkels.

Als u een van de betreffende producten hebt gekocht, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan en breng het terug naar een TK Maxx winkel voor een volledige terugbetaling. 

Voor verdere vragen neem contact op met de klantenservice op: 010 711 48 66 / service@tkmaxx.nl

17-03-2021: update, aanvulling van de stijlnummers, voor aangaande stijlnummers: zie pdf-bestand.

Babyslaapzak
©TK Maxx