Belangrijke veiligheidswaarschuwing PLUS Verspakket Kip Siam - allergenen

Voor mensen met een selderij-allergie roept PLUS het PLUS Verspakket Kip Siam terug. Door een productiefout zitten er in de verpakking van het PLUS Verspakket Kip Siam, de ingrediënten voor Groentenrisotto. Het verspakket bevat hierdoor selderij, terwijl dit niet op het etiket vermeld staat. Het betreft alleen de producten met een houdbaarheidsdatum van 31-03-2021 en streepjescode 8710624635282.
  
PLUS raadt consumenten met een selderij-allergie aan het product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. U krijgt hier het aankoopbedrag terug. Ook consumenten die niet allergisch zijn voor selderij kunnen het product terugbrengen naar de winkel. Het consumeren van het product is voor hen niet schadelijk.  

Zie ook website PLUS

verspakket
©PLUS