Veiligheidswaarschuwing Pasta kip groene pesto Lidl van het merk Chef Select & you

Lidl Nederland heeft een veiligheidswaarschuwing uitgedaan voor het product 'Pasta kip groene pesto' van het merk 'Chef Select & you'. Door een productiefout is de kip in het product mogelijk niet voldoende gegaard. Het consumeren van de 'Pasta kip groene pesto' met onderstaande houdbaarheidsdata kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid. Dit geldt vooral voor ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Zie de website van Lidl

Om welk product gaat het?

  • Pasta kip groene pesto van het merk Chef Select & you
  • Houdbaarheidsdatum 19-01-2022 tot en met 25-01-2022
  • Streepjescode 4056489476221
Veiligheidswaarschuwing Pasta kip groene pesto Lidl van het merk Chef Select & you
Beeld: ©Lidl Nederland