Veiligheidswaarschuwing Remia Tomaten Ketchup 500ml

Remia C.V. haalt de Remia Tomaten Ketchup terug. Dit betreft alleen de producten gekocht bij Nettorama, Jan Linders, Dirk, Dekamarkt, Vomar, Plus, Coop of Picnic. De reden betreft een mogelijke melkzuurbacteriën besmetting die ervoor zorgt dat de verpakking bol kan gaan staan. Het product zelf levert bij eventuele consumptie geen gevaar op voor de volksgezondheid. Andere producten van Remia C.V. worden niet beïnvloed door dit probleem en zijn geschikt voor verkoop en consumptie.

Zie de website van Remia

Om welk product gaat het?

  • Remia Tomaten Ketchup 500ml
  • Streepjescode: 8710448636977
  • Lotnummer L2182
  • Tenminste Houdbaar Tot: 07-2023

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met Remia consumentenservice via het gratis telefoonnummer 0800-0222555.

Veiligheidswaarschuwing Remia Tomaten Ketchup
Beeld: ©Remia