Ralph van Disseldorp afdelingshoofd Communicatie NVWA

Ralph wordt per 1 augustus 2020 benoemd als Afdelingshoofd Communicatie van de directie Strategie van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Ralph van Disseldorp

Ralph heeft ruim 20 jaar kennis en ervaring op gebied van marketing & communicatie vraagstukken. Op dit moment werkt Ralph als consultant & partner bij de Reputatiegroep in Utrecht waar hij bedrijven, organisaties en overheden adviseert over reputatie- en strategische vraagstukken. Daarvoor was hij o.a. directeur marketing & communicatie bij het UMC Utrecht.

Ralph heeft aan de Universiteit van Maastricht gestudeerd en heeft daar zijn Master Degree Beleid en Beheer (Gezondheidswetenschappen) behaald.

“Deze functie past helemaal bij me. Ik kan een actieve bijdrage leveren aan de relevante maatschappelijke thema’s waar de NVWA voor gaat en staat: de veiligheid van voedsel en consumentenproducten, dierenwelzijn en milieu. Hierbij draait het om samenwerken om tot goede resultaten te komen. Ik ga dan ook actief inzetten op het leggen verbinding: zowel intern met de medewerkers, als extern met de partijen die voor de thema’s van groot belang zijn.”