Onderzoek naar de toepassing van gewasbeschermingsmiddelen

Gebruikt u gewasbeschermingsmiddelen in de buitenteelt? De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) hoort graag uw mening. Wat vindt u van de regels voor driftreductie? En waar loopt u tegenaan? Laat het weten door de vragenlijst in te vullen. Dit duurt maximaal 15 minuten.

Machine spuit bestrijdingsmiddel over gewassen
Beeld: ©NVWA

Wat gaan wij doen met uw informatie?

We willen met uw inzichten onderzoeken waarin we u kunnen ondersteunen om op de juiste manier gewasbeschermingsmiddelen toe te passen. Bijvoorbeeld door communicatie, signalering binnen de overheid over de regelgeving, of samenwerking met brancheorganisaties.

De vragenlijst is anoniem en is niet herleidbaar tot specifieke personen of bedrijven. Deze enquête is nadrukkelijk niet bedoeld om overtredingen bij u vast te stellen. Over de resultaten gaan we onder andere in gesprek met de desbetreffende brancheorganisaties.

Doe mee aan het onderzoek