Levensmiddelen: overzicht bedrijven
Lijst van bedrijven met een erkenning overeenkomstig Verordening (EG) nr. 853/2004 of andere levensmiddelenregelgeving.
Deel A: Levensmiddelen van dierlijke oorsprong
Sectie 0: Algemene activiteiten
- Koel- en vrieshuis
- Herverpakkingsinrichting (onafhankelijk, 'stand alone')
- Herverpakkingsinrichting zuivelproducten (onafhankelijk, 'stand alone')
- Groothandelsmarkt
Sectie I: vlees van gedomesticeerde hoefdieren
Sectie II: vlees van pluimvee en konijnen
Sectie III: vlees van gekweekt wild
Sectie IV: vlees van vrij wild
Sectie V: gehakt, vleesbereidingen en separatorvlees
- Productie-inrichting gehakt vlees
- Productie-inrichting vleesbereidingen
- Productie-inrichting separatorvlees
Sectie VI: vleesproducten
Sectie VII: levende tweekleppige weekdieren
Sectie VIII: visserijproducten
- Fabrieksvaartuig
- Vriesvaartuig
- Productiebedrijf bewerkte verse visserijproducten
- Productiebedrijf verwerkte visserijproducten
- Groothandelsmarkt
- Visafslag
Sectie IX: melk en zuivel
Het register van erkende zuivelbedrijven en de lijst met erkende boerderijzuivelbereiders en kleinschaligen zijn te vinden op de website van het Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel (COKZ).
Sectie X: eieren en eiproducten
Het register van erkende pakstations en verzamelaars en eiproductenhandelaren en -inrichtingen zijn te vinden op de website van Nederlandse Controle Autoriteit Eieren (NCAE).
Sectie XI: kikkerbillen en slakken
Sectie XII: dierlijke vetten en kanen
Sectie XIII: behandelde magen blazen en darmen
Sectie XIV: gelatine
Sectie XV: collageen
Sectie XVI: zeer verfijnde producten
Deel B: levensmiddelen van niet-dierlijke oorsprong
Sectie I: Kiemgroente
Deel C: niet-verplichte lijsten
Sectie I: honing
Geen lijst beschikbaar