Archief

Informatie van de overheid moet goed vindbaar zijn. Zowel informatie van nu als van vroeger. Wilt u weten wat er eerder op onze website stond? Bekijk dan ons webarchief.

Hoe werkt het webarchief?

Ons archief maakt sinds 1 maart 2018, dagelijks een kopie van de hele website nvwa.nl. Alle pagina's en documenten worden bewaard. In het webarchief ziet u onze website met een archiefvenster aan de linkerkant.

U kunt het webarchief op 2 manieren gebruiken:

  • U kunt door de site bladeren op een bepaalde dag in het verleden. Kies hiervoor een datum op de kalender. U kunt teruggaan tot 1 maart 2018.
  • U kunt ook de site doorzoeken met een bepaalde zoekterm. Gebruik hiervoor de zoekbalk onder de kalender. De zoekfunctie zoals u op nvwa.nl gewend bent, werkt niet in het webarchief.

Terug naar de actuele website

  • Om het archief te verlaten kunt u het tabblad met de archiefpagina in uw browser sluiten.
  • Ga vervolgens naar nvwa.nl om weer op de actuele website te komen.

Archivering voor 1 maart 2018

Van november 2016 tot 1 maart 2018 was de archivering maandelijks.

Waarom een webarchief?

Oude informatie kan belangrijk zijn voor onze geschiedenis of cultuur. Ook kunnen burgers en bedrijven rechten ontlenen aan de informatie op een overheidswebsite. In een rechtszaak bijvoorbeeld kan informatie van een overheidswebsite als bewijsmiddel worden gebruikt. Daarom worden oude pagina’s van deze website bewaard.