Veiligheidswaarschuwing Bonbébé bio hapje appel perzik banaan 90 gram

Bonbébé haalt per direct het bio hapje appel perzik banaan 90 gram terug uit de schappen. Door een mogelijke productiefout, kunnen kleine plastic schilfers van de dop loskomen en wellicht in het product terecht komen. Consumenten wordt verzocht het product niet te consumeren.

Om welk product gaat het?

  • Bonbébé bio hapje appel perzik banaan 90 gram
  • Streepjescode 8710624283353
  • Houdbaarheidsdatum 19-09-2022
  • Verkocht bij Boni, Boon’s Markt, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders, MCD, Plus, Poiesz, Spar en Vomar.
Bonbébé bio hapje appel perzik banaan 90 gram
Beeld: ©Bonbébé

Wat kunt u doen?

Als u een verpakking van de producten met genoemde inhoud en THT in uw bezit heeft, dan kunt u de streepjescode ongefrankeerd opsturen naar: Bonbébé: Antwoordnummer 3500, 4140 VH BEESD, onder vermelding van naam, rekeningnummer en winkel van aankoop. Het aankoopbedrag wordt naar u overgemaakt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de Bonbébé consumentenservice, 0800-2662323.