Help

Op www.nvwa.nl vindt u actueel nieuws over de beleidsterreinen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De redactie besteedt veel zorg aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbieden van de informatie.

Documenten op NVWA.nl

NVWA.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma's bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet.

Nieuwsbrieven en RSS-feeds van NVWA.nl

Wilt u op de hoogte blijven van actuele berichten van de NVWA? Dan kunt u zich abonneren op nieuwsbrieven en nieuwsberichten via RSS-feeds.

Vragen en opmerkingen over NVWA.nl

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. De site is voortdurend in ontwikkeling.

De site van de NVWA wordt onderhouden door de afdeling Team Digitale media & dienstverlening. Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site? Neem contact met ons op.