Documenten - Kant-en-klaarmaaltijden

7 documenten over Kant-en-klaarmaaltijden

Vul zoekcriteria in

Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.

Periode
Periode

U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.

Sorteren op:
  1. Rapport monitoring van het verzadigd vet- en zoutgehalte in levensmiddelen 2017

    De NVWA heeft verzadigd vet- en zoutgehaltes in rode sauzen, soepen en bouillons en vleeswaren te koop in Nederlandse ...

    Inspectieresultaat | 22-12-2017

  2. Rapport monitoring van het gehalte aan keukenzout in diverse levensmiddelen 2017

    De NVWA heeft de zoutgehaltes in diverse productgroepen (brood, chips & zoutjes, conserven, (diepvries)snacks, kaas, ...

    Inspectieresultaat | 22-12-2017

  3. Rapport monitoring van totaal vet en vetzuren in diverse levensmiddelen 2015

    De NVWA heeft het totaal vet, verzadigd vet en transvet gehaltes in producten uit diverse product-groepen en productsoorten die ...

    Rapport | 06-04-2017

  4. Rapport monitoring van het gehalte aan keukenzout en verzadigd vetgehalte in levensmiddelen waarvoor afspraken zijn gemaakt in het Akkoord Verbetering Productsamenstelling 2016

    De NVWA heeft verzadigd vet- en zoutgehaltes in rode sauzen, soepen en bouillons en vleeswaren te koop in Nederlandse ...

    Rapport | 06-04-2017

  5. Rapport monitoring van het gehalte aan keukenzout in diverse levensmiddelen 2016

    De NVWA heeft de zoutgehaltes in diverse productgroepen (brood, chips & zoutjes, conserven, (diepvries)snacks, kaas, ...

    Rapport | 06-04-2017

  6. Rapport monitoring verzadigd vetgehalte in levensmiddelen, onderzoek van 414 levensmiddelen in 2015

    In 2015 heeft de NVWA 414 levensmiddelen uit 5 productgroepen onderzocht op het gehalte aan verzadigd vet. Indien mogelijk zijn ...

    Inspectieresultaat | 06-04-2017

  7. Rapport inspectieresultaten: monitoring van het keukenzoutgehalte in diverse levensmiddelen 2015

    In 2015 heeft de NVWA 1072 unieke producten, zowel huismerken als overige merken, onderzocht. Uit het onderzoek blijkt dat de ...

    Inspectieresultaat | 29-03-2016