Documenten - Etikettering van levensmiddelen

14 documenten over Etikettering van levensmiddelen

Vul zoekcriteria in

Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.

Vul hier een begin- en einddatum in op de volgende manier: DD-MM-JJJJ

U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.

Inspectieresultaten correct gebruik voedings- en gezondheidsclaims

De NVWA heeft bij 36 bedrijven inspecties uitgevoerd om te controleren of voedings- en gezondheidsclaims correct werden gebruikt. ...

Inspectieresultaat | 14-05-2018

Rapport monitoring van het verzadigd vet- en zoutgehalte in levensmiddelen 2017

De NVWA heeft verzadigd vet- en zoutgehaltes in rode sauzen, soepen en bouillons en vleeswaren te koop in Nederlandse ...

Inspectieresultaat | 22-12-2017

Rapport monitoring van het gehalte aan keukenzout in diverse levensmiddelen 2017

De NVWA heeft de zoutgehaltes in diverse productgroepen (brood, chips & zoutjes, conserven, (diepvries)snacks, kaas, ...

Inspectieresultaat | 22-12-2017

Front office beoordeling THT producten

Onderzoeksmogelijkheden uitbreiding uitzonderingslijst producten vermelding houdbaarheidsdatum/THT.

Risicobeoordeling | 18-07-2017

Aanbiedingsbrief staatssecretaris van Dam over onderzoeken houdbaarheidsdatum

Aanbiedingsbrief van 15 juni 2017 over  onderzoeken houdbaarheidsdatum (Engels).

Brief | 18-07-2017

Onderzoek olijfolie 2016

Onderzoek olijfolie 2016

Inspectieresultaat | 21-06-2017

Rapport monitoring van totaal vet en vetzuren in diverse levensmiddelen 2015

De NVWA heeft het totaal vet, verzadigd vet en transvet gehaltes in producten uit diverse product-groepen en productsoorten die ...

Rapport | 06-04-2017

Rapport monitoring van het gehalte aan keukenzout en verzadigd vetgehalte in levensmiddelen waarvoor afspraken zijn gemaakt in het Akkoord Verbetering Productsamenstelling 2016

De NVWA heeft verzadigd vet- en zoutgehaltes in rode sauzen, soepen en bouillons en vleeswaren te koop in Nederlandse ...

Rapport | 06-04-2017

Rapport monitoring van het gehalte aan keukenzout in diverse levensmiddelen 2016

De NVWA heeft de zoutgehaltes in diverse productgroepen (brood, chips & zoutjes, conserven, (diepvries)snacks, kaas, ...

Rapport | 06-04-2017

Rapport monitoring verzadigd vetgehalte in levensmiddelen, onderzoek van 414 levensmiddelen in 2015

In 2015 heeft de NVWA 414 levensmiddelen uit 5 productgroepen onderzocht op het gehalte aan verzadigd vet. Indien mogelijk zijn ...

Inspectieresultaat | 06-04-2017

Ga naar