Documenten - HACCP

6 documenten over HACCP

Vul zoekcriteria in

Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.

Periode
Periode

U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.

Sorteren op:
  1. Informatieblad 64: Beheersing van relevante gevaren verbonden aan de inkoop van levensmiddelen (inclusief grondstoffen) in het kader van HACCP

    De NVWA heeft met informatieblad 64 richtlijnen opgesteld hoe levensmiddelenbedrijven om zouden kunnen gaan met de beheersing van ...

    Publicatie | 18-11-2022

  2. Gebruik drinkwater

    Alle exploitanten van levensmiddelenbedrijven drinkwater in voldoende hoeveelheden voorhanden hebben wanneer moet worden ...

    Publicatie | 17-02-2022

  3. Informatieblad 85 interpretatiedocument microbiologische criteria

    In dit informatieblad geeft de NVWA toelichting op een aantal teksten uit de Europese Verordening (EG) Nr. 2073/2005 over ...

    Publicatie | 20-09-2021

  4. Flyer veilig omgaan met eten

    De flyer Veilig omgaan met eten geeft 5 aandachtspunten om besmetting van levensmiddelen te voorkomen

    Publicatie | 27-03-2020

  5. Informatieblad 76: Charitatieve Instellingen en Organisaties

    Dit informatieblad is bestemd voor instellingen en organisaties zonder winstoogmerk, die levensmiddelen verstrekken aan kansarmen ...

    Publicatie | 09-12-2016

  6. Ambachtelijke ijssalons. Inspecties en microbiologisch onderzoek

    De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft in 2016 inspecties uitgevoerd bij ambachtelijke ijssalons. Tijdens deze ...

    Inspectieresultaat | 06-10-2016