Ga direct naar inhoud
Naar de homepage van NVWA
Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit Ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Voedselveiligheid in horeca, ambacht en retail Hoe werk ik veilig?

Hoe werk ik veilig met voedsel?

U moet eten en drinken veilig bereiden, verwerken en verhandelen. Lees hier praktische tips en informatie over hoe u de regels kunt toepassen.

  • Beeld: ©NVWA
    Regels voor hygiënisch en veilig werken
  • Beeld: ©NVWA
    Muizen en ander ongedierte bestrijden in horeca, ambacht en retail
  • Beeld: ©NVWA
    Klanten informeren over allergenen in horeca en ambacht
  • Hulphonden en huisdieren in een horecabedrijf of winkel
  • Acrylamide in gebakken producten voorkomen
  • Beeld: ©NVWA
    Kennistest voedselveilig werken

Deel deze pagina

  • Deel deze pagina op uw eigen account op X
  • Deel deze pagina op uw eigen account op Facebook
  • Deel deze pagina op uw eigen account op LinkedIn
Samen staan we voor de veiligheid van mens, dier en natuur.
Nu en in de toekomst.

Service

  • Actueel
  • Sitemap
  • Abonneren
  • Archief
  • Documenten
  • Help

Over deze site

  • Copyright
  • Privacy
  • Cookies
  • Toegankelijkheid
  • Kwetsbaarheid melden

Deze website in andere talen:

  • English