Documenten - Voedselveiligheid

11 documenten over Voedselveiligheid

Vul zoekcriteria in
Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.
Periode
U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.
Sorteren op:
  1. Advies van BuRO over het risico van pathogene E. coli (STEC) in niet volledig gerijpte rauwmelkse kaas

    BuRO adviseert om rauwmelkse kaas vlak na rijping op STEC te blijven controleren en bij aantonen van STEC beheersmaatregelen aan ...

    Risicobeoordeling | 28-05-2025

  2. Advies van BuRO over de risico’s van HPAIV in melk

    Melk van koeien met HPAIV is na pasteuriseren veilig voor consumptie. Verhitten voorkomt dat het vogelgriepvirus via consumptie ...

    Risicobeoordeling | 27-03-2025

  3. Besluit actieve openbaarmaking Rauwe tonijn importeurs 2024

    In dit document vindt u het besluit van 30 september omtrent actieve openbaarmaking van controleresultaten van de naleving van de ...

    Besluit | 30-09-2024

  4. Frauderapport roodvlees - Een analyse op basis van ruim 10 jaar opsporingsonderzoek in de roodvleesketen

    De productie van en handel in roodvlees(producten) is omvangrijk en sterk geïnternationaliseerd. Er zijn duizenden bedrijven ...

    Publicatie | 15-07-2024

  5. Video Middelen tegen erectieproblemen in honing

    De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft sterke aanwijzingen dat honingproducten van 10 Nederlandse verkopers ...

    Video | 20-03-2024

  6. Jaarverslag Signaleringsoverleg Voedselveiligheid 2022

    Het Signaleringsoverleg brengt nieuwe risico's voor de voedselveiligheid in beeld. In het jaarverslag kunt u lezen welke signalen ...

    Rapport | 21-09-2023

  7. NVWA Consumentenmonitor voedselveiligheid 2023

    Resultaten van onderzoek naar het consumentenvertrouwen in de veiligheid van voedingsmiddelen uit 2023.

    Rapport | 01-05-2023

  8. Advies van BuRO over referentiewaarden voor allergenen in voedingsmiddelen

    Stel referentiewaarden vast die het mogelijk maken een risicobeoordeling uit te voeren voor allergenen in voedingsmiddelen. ...

    Advies | 21-09-2022

  9. Handboek Voedingssupplementen, verrijkte levensmiddelen en kruidenpreparaten

    Dit handboek beschrijft de regelgeving voor voedingssupplementen, verrijkte levensmiddelen en kruidenpreparaten en geeft daarop ...

    Publicatie | 25-08-2022

  10. Jaarverslag Signaleringsoverleg Voedselveiligheid 2021

    Het Signaleringsoverleg brengt nieuwe risico's voor de voedselveiligheid in beeld. In het jaarverslag kunt u lezen welke signalen ...

    Rapport | 07-07-2022

Ga naar