Bekijk het advies van BuRO over zeewierconsumptie, zeewierteelt en zeewieraquacultuur in Nederland.
Advies | 13-11-2025
Het Signaleringsoverleg brengt nieuwe risico's voor de voedselveiligheid in beeld. In het jaarverslag kunt u lezen welke signalen ...
Rapport | 04-09-2025
BuRO adviseert om rauwmelkse kaas vlak na rijping op STEC te blijven controleren en bij aantonen van STEC beheersmaatregelen aan ...
Risicobeoordeling | 28-05-2025
Melk van koeien met HPAIV is na pasteuriseren veilig voor consumptie. Verhitten voorkomt dat het vogelgriepvirus via consumptie ...
Risicobeoordeling | 27-03-2025
In dit document vindt u het besluit van 30 september omtrent actieve openbaarmaking van controleresultaten van de naleving van de ...
Besluit | 30-09-2024
De productie van en handel in roodvlees(producten) is omvangrijk en sterk geïnternationaliseerd. Er zijn duizenden bedrijven ...
Publicatie | 15-07-2024
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft sterke aanwijzingen dat honingproducten van 10 Nederlandse verkopers ...
Video | 20-03-2024
Rapport | 21-09-2023
Resultaten van onderzoek naar het consumentenvertrouwen in de veiligheid van voedingsmiddelen uit 2023.
Rapport | 01-05-2023
Stel referentiewaarden vast die het mogelijk maken een risicobeoordeling uit te voeren voor allergenen in voedingsmiddelen. ...
Advies | 21-09-2022