Inspectieresultaten bakkerijformules

De NVWA controleert of bakkerijformules zich aan de Warenwet houden. We onderzoeken of ze letten op de voedselveiligheid en of ze werken volgens kwaliteitssystemen. We leggen de resultaten van onze inspecties vast in inspectieresultaten.

De hoeveelheid controles hangt af van de inspectieresultaten. Dit laten we zien met de indeling in Voldoet en Verbeterpunten vastgesteld. Ziet u het oordeel geen recente gegevens? Dan is deze formule pas  sinds kort opgenomen in de formuleaanpak.

Bakkerij Bart

Voldoet op basis van verminderd toezicht 2022.

Bakkerij van Maanen

Voldoet op basis van handhavende steekproef 2018.

Limburgia Vlaai-Specialiteiten

Voldoet op basis van handhavende steekproef 2018.

Multivlaai

Voldoet op basis van verminderd toezicht 2023

Supervlaai

Voldoet op basis van handhavende steekproef 2021.
rapport 2021

't Stoepje

Verbeterpunten vastgesteld op basis van handhavende steekproef 2023.
rapport 2023