De NVWA controleert of bakkerijformules zich aan de Warenwet houden. We onderzoeken of ze letten op de voedselveiligheid en of ze werken volgens kwaliteitssystemen. We leggen de resultaten van onze inspecties vast in inspectieresultaten.
De hoeveelheid controles hangt af van de inspectieresultaten. Dit laten we zien met de indeling in Voldoet en Verbeterpunten vastgesteld. Ziet u het oordeel geen recente gegevens? Dan is deze formule pas sinds kort opgenomen in de formuleaanpak.
Bakkerij Bart
Voldoet op basis van verminderd toezicht 2022.
Bakkerij van Maanen
Voldoet op basis van handhavende steekproef 2018.
Limburgia Vlaai-Specialiteiten
Voldoet op basis van handhavende steekproef 2018.
Multivlaai
Voldoet op basis van handhavende steekproef 2018.
Supervlaai
Voldoet op basis van handhavende steekproef 2021.
rappport 2021
't Stoepje
Verbeterpunten vastgesteld op basis van handhavende steekproef 2022
rapport 2022