Vacatures NVWA

Wij zijn een groeiende organisatie waar mensen graag voor willen werken. Hierdoor zijn we continu op zoek naar nieuw talent en hebben we verschillende vacatures open staan. We bieden een mooi salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Dierenarts , Inspecteur, Jurist of ICT'er? Kom bij de NVWA werken!

De NVWA is doorlopend op zoek naar talent in een aantal specifieke beroepsgroepen, te weten dierenartsen, juristen (HBO/WO), inspecteurs en ICT'ers. Onze actuele vacatures vind je op Werken voor Nederland.

Als medewerker van de NVWA ben je in dienst van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Opleiding Diergeneeskunde, Rechtsgeleerdheid of ICT (HBO/WO) afgerond?

Heb je een opleiding Master Diergeneeskunde of HBO/WO ICT afgerond? En wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Inspecteurs hebben minimaal een HBO opleiding nodig (bij voorkeur HAS Hogeschool, of HBO in de richting van voeding of producttechnologie). Een opleiding/ervaring als toezichthouder mag ook. De verdere vakinhoudelijke opleiding verzorgt de NVWA zelf.

Een compleet overzicht van NVWA-vacatures, stages en andere vacatures binnen het Rijk vind je via de website Werken voor Nederland.

Bekijk ook de vacatures via onze LinkedIn-pagina.

Hybride werken

Fijn dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Wij hechten veel waarde aan een goede werk privé balans voor onze medewerkers en daardoor is het bij ons mogelijk om (gedeeltelijk) thuis en op kantoor te werken. Wij maken gebruik van het hybride werken om iedereen de mogelijkheid te geven om zowel live als digitaal aan te sluiten bij overleggen. In verband met dit hybride werken kiezen wij er soms voor om sollicitatiegesprekken online te voeren. Dit verschilt per vacature. Tijdens de procedure laten we je dat weten. Hierdoor kunnen wij het selectieproces zo kort en efficiënt mogelijk inrichten, waardoor jij als potentiële nieuwe medewerker zoveel als mogelijk wordt ontlast.