Zoeken

72 zoekresultaten

Vul zoekcriteria in
Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.
Periode
U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.
Sorteren op:
  1. Voedselveiligheid in horeca, ambacht en retail

    Verkoopt u eten of drinken, bijvoorbeeld in de horeca? Werk hygiënisch en volg de regels. De NVWA houdt toezicht op ...

    Onderwerp

  2. Werken volgens het HACCP-systeem

    Voedsel of diervoeder produceren, verwerken of verkopen? Werk volgens het HACCP-systeem of een erkende hygiënecode. De NVWA houdt ...

  3. Checklist Voedselveilig werken

    Controleer of u aan de regels over voedselveilig werken voldoet. U kunt hiervoor onze checklist Voedselveilig werken gebruiken. ...

    Publicatie | 04-11-2025

  4. Kerndata over bedrijven die vis verwerken en verkopen

    Informatie over bedrijven die vis verwerken en verkopen aan de consument. We houden toezicht op de tussen- en eindschakels.

  5. Toezicht op voedselveiligheid van vis bij horeca, ambacht en retail 2017-2020

    Op deze pagina vindt u informatie over bedrijven binnen het domein Horeca en Ambachtelijke Productie (HAP). Het betreft bedrijven ...

  6. Toezicht op voedselveiligheid op vissersboten en bij aanlanding 2017-2020

    Voedselveiligheidscontrole in de eerste (primaire) fase van de visketen: van vangst tot en met de aanlanding in Nederland.

  7. Levensmiddelen produceren en verhandelen

    Produceert of verhandelt u levensmiddelen? En levert u niet direct aan consumenten? Dan bent u een ...

    Onderwerp

  8. Toezicht bij formulebedrijven levensmiddelen

    De NVWA beoordeelt of formules van levensmiddelenbedrijven voldoende voedselveilig werken. We passen ons toezicht aan bij ...

  9. Toezicht op voedselveiligheid bij bedrijven die vis, schaaldieren en schelpdieren verwerken 2017-2020

    U leest op deze pagina over bedrijven in de handelsketenfase nadat de producten geïmporteerd of gevangen zijn en voordat deze ...

  10. Stappenplan veilig eten en drinken verkopen aan consumenten

    Gaat u eten en drinken verkopen aan consumenten? Bijvoorbeeld vanuit huis, op markten en evenementen of in uw eigen zaak? Start u ...