Verkoopt u eten of drinken, bijvoorbeeld in de horeca? Werk hygiënisch en volg de regels. De NVWA houdt toezicht op ...
Onderwerp
Voedsel of diervoeder produceren, verwerken of verkopen? Werk volgens het HACCP-systeem of een erkende hygiënecode. De NVWA houdt ...
Controleer of u aan de regels over voedselveilig werken voldoet. U kunt hiervoor onze checklist Voedselveilig werken gebruiken. ...
Publicatie | 04-11-2025
Informatie over bedrijven die vis verwerken en verkopen aan de consument. We houden toezicht op de tussen- en eindschakels.
Op deze pagina vindt u informatie over bedrijven binnen het domein Horeca en Ambachtelijke Productie (HAP). Het betreft bedrijven ...
Voedselveiligheidscontrole in de eerste (primaire) fase van de visketen: van vangst tot en met de aanlanding in Nederland.
Produceert of verhandelt u levensmiddelen? En levert u niet direct aan consumenten? Dan bent u een ...
De NVWA beoordeelt of formules van levensmiddelenbedrijven voldoende voedselveilig werken. We passen ons toezicht aan bij ...
U leest op deze pagina over bedrijven in de handelsketenfase nadat de producten geïmporteerd of gevangen zijn en voordat deze ...
Gaat u eten en drinken verkopen aan consumenten? Bijvoorbeeld vanuit huis, op markten en evenementen of in uw eigen zaak? Start u ...