Inspectieresultaten horeca

De NVWA controleert of horecaondernemers voldoende voedselveilig werken. Op dit moment is informatie beschikbaar over de voedselveiligheid van horecagelegenheden in Nederland.

Het openbaar maken van inspectieresultaten geeft inzicht in het werk van de NVWA en stimuleert ondernemers om de wettelijke regels na te leven.

Wilt u weten hoe het is gesteld met de voedselveiligheid van de horeca in Nederland?
Kijk dan bij de openbaargemaakte inspectieresultaten Horeca.

Planning

Op dit moment is informatie beschikbaar over de voedselveiligheid van horecagelegenheden in Nederland. Meer informatie over de horeca wordt stapsgewijs toegevoegd.

Ondernemer: reageren op inspectieresultaten

Op de pagina Reageren op openbaargemaakte inspectieresultaten van uw bedrijf leest u hoe dit kunt doen.

Juridische informatie over de openbaarmaking

Overzicht van besluiten en ontwerpbesluiten openbaar maken controlegegevens voedselveiligheid bij Horeca