De NVWA controleert of horecaondernemers voldoende voedselveilig werken. Op dit moment is informatie beschikbaar over de voedselveiligheid van lunchrooms in Nederland en horecagelegenheden in de gemeente Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

Het openbaar maken van inspectieresultaten geeft inzicht in het werk van de NVWA en stimuleert ondernemers om de wettelijke regels na te leven.

Wilt u weten hoe het is gesteld met de voedselveiligheid van Horeca in Nederland?
Kijk dan bij de openbaargemaakte inspectieresultaten Horeca.

Planning

Op dit moment is informatie beschikbaar over de voedselveiligheid van lunchrooms in Nederland en horecagelegenheden in de gemeente Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De informatie over horecagelegenheden in de overige gemeenten wordt stapsgewijs toegevoegd.

Ondernemer: reageren op inspectieresultaten

Op de pagina Reageren op openbaargemaakte inspectieresultaten van uw bedrijf leest u hoe dit kunt doen.

Juridisch aspecten van openbaarmaking

Overzicht van besluiten en ontwerpbesluiten openbaar maken controlegegevens voedselveiligheid bij Horeca