Op het transport van de productgroepen food, feed, dierlijke bijproducten en daarvan afgeleide producten hiervan zijn ...
U moet veilig en hygiënisch werken met voedsel. Werk met een voedselveiligheidsplan of hygiënecode op basis van het ...
BuRO adviseert om rauwmelkse kaas vlak na rijping op STEC te blijven controleren en bij aantonen van STEC beheersmaatregelen aan ...
Risicobeoordeling | 28-05-2025
Video | 11-04-2025
Melk van koeien met HPAIV is na pasteuriseren veilig voor consumptie. Verhitten voorkomt dat het vogelgriepvirus via consumptie ...
Risicobeoordeling | 27-03-2025
U kunt lid worden van een branchevereniging als u met voedsel werkt. Er zijn bijvoorbeeld brancheverenigingen voor bakkers, ...
Bent u ondernemer en verkoopt u eten en drinken aan klanten? U moet dan voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van ...
Heeft u vragen over voedselveilig werken of wilt u advies? U kunt terecht bij een adviesbureau of bij uw branchevereniging. Of ...
Verzorgt u catering vanuit huis, bijvoorbeeld voor feestjes of buffetten? Of bakt u taarten of kookt u maaltijden om vanuit huis ...
Als u dierlijke eiwitten vervoert of opslaat moet u een reinigingsprotocol opstellen om versleping te voorkomen. De NVWA stelt ...