De officiële controles binnen de keten vis worden uitgevoerd op basis van de taken die voor de NVWA zijn beschreven in de ...
Produceert of verhandelt u levensmiddelen? En levert u niet direct aan consumenten? Dan bent u een ...
Onderwerp
Verwerkt u insecten in levensmiddelen? U moet aan verschillende eisen voldoen. U mag bijvoorbeeld alleen insecten gebruiken die ...
In dit document ziet u hoe vaak de NVWA bij vleesbedrijven een HACCP-audit of inspectie uitvoert. U leest ook de gemiddelde duur ...
Publicatie | 29-01-2021
Verkoopt u eten en drinken op markten en evenementen? Bijvoorbeeld vanuit een kraam, tent of foodtruck? U moet voedsel op een ...
Verkoopt u eten en drinken? Bereid en bewaar voedsel veilig in de keuken volgens de HACCP-regels. Voorkom ziekten. Lees hier hoe ...
Als u dierlijke eiwitten vervoert of opslaat moet u een reinigingsprotocol opstellen om versleping te voorkomen. De NVWA stelt ...
Controleer of u aan de regels over voedselveilig werken voldoet. U kunt hiervoor onze checklist Voedselveilig werken gebruiken. ...
Publicatie | 04-11-2025
Op deze pagina vindt u informatie over bedrijven binnen het domein Horeca en Ambachtelijke Productie (HAP). Het betreft bedrijven ...
U leest op deze pagina over bedrijven in de handelsketenfase nadat de producten geïmporteerd of gevangen zijn en voordat deze ...