Zoeken

72 zoekresultaten

Vul zoekcriteria in
Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.
Periode
U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.
Sorteren op:
  1. Normeringskader vis en visproducten

    De officiële controles binnen de keten vis worden uitgevoerd op basis van de taken die voor de NVWA zijn beschreven in de ...

  2. Levensmiddelen produceren en verhandelen

    Produceert of verhandelt u levensmiddelen? En levert u niet direct aan consumenten? Dan bent u een ...

    Onderwerp

  3. Levensmiddelen met insecten produceren

    Verwerkt u insecten in levensmiddelen? U moet aan verschillende eisen voldoen. U mag bijvoorbeeld alleen insecten gebruiken die ...

  4. Normeringskader vleesbedrijven 2021

    In dit document ziet u hoe vaak de NVWA bij vleesbedrijven een HACCP-audit of inspectie uitvoert. U leest ook de gemiddelde duur ...

    Publicatie | 29-01-2021

  5. Eten en drinken verkopen op markten en evenementen

    Verkoopt u eten en drinken op markten en evenementen? Bijvoorbeeld vanuit een kraam, tent of foodtruck? U moet voedsel op een ...

  6. HACCP-regels in de keuken en andere ruimten

    Verkoopt u eten en drinken? Bereid en bewaar voedsel veilig in de keuken volgens de HACCP-regels. Voorkom ziekten. Lees hier hoe ...

  7. Feedban: eisen reinigingsprotocol om versleping te voorkomen

    Als u dierlijke eiwitten vervoert of opslaat moet u een reinigingsprotocol opstellen om versleping te voorkomen. De NVWA stelt ...

  8. Checklist Voedselveilig werken

    Controleer of u aan de regels over voedselveilig werken voldoet. U kunt hiervoor onze checklist Voedselveilig werken gebruiken. ...

    Publicatie | 04-11-2025

  9. Toezicht op voedselveiligheid van vis bij horeca, ambacht en retail 2017-2020

    Op deze pagina vindt u informatie over bedrijven binnen het domein Horeca en Ambachtelijke Productie (HAP). Het betreft bedrijven ...

  10. Toezicht op voedselveiligheid bij bedrijven die vis, schaaldieren en schelpdieren verwerken 2017-2020

    U leest op deze pagina over bedrijven in de handelsketenfase nadat de producten geïmporteerd of gevangen zijn en voordat deze ...