Zoeken

72 zoekresultaten

Vul zoekcriteria in
Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.
Periode
U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.
Sorteren op:
  1. Voedselveiligheidsplan of hygiënecode voor horeca en ambachtelijke bedrijven

    Bereidt, verwerkt of verkoopt u voedsel, bijvoorbeeld in een restaurant, cafetaria of bakkerij? Dan moet u werken met een ...

  2. Werken volgens het HACCP-systeem

    Voedsel of diervoeder produceren, verwerken of verkopen? Werk volgens het HACCP-systeem of een erkende hygiënecode. De NVWA houdt ...

  3. HACCP

    De NVWA controleert of levensmiddelenbedrijven zich houden aan de hygiëneregels. Dat kan met een eigen voedselveiligheidsplan of ...

    Onderwerp

  4. Voedselveiligheidsplan

    Om besmetting met STEC te voorkomen moet uw levensmiddelenbedrijf een voedselveiligheidsplan hebben gebaseerd op HACCP. Dit geldt ...

  5. Voedselveiligheid in horeca, ambacht en retail

    Verkoopt u eten of drinken, bijvoorbeeld in de horeca? Werk hygiënisch en volg de regels. De NVWA houdt toezicht op ...

    Onderwerp

  6. Veilig en hygiënisch levensmiddelen produceren en verhandelen

    U moet veilig en hygiënisch werken met voedsel. Werk met een voedselveiligheidsplan of hygiënecode op basis van het ...

  7. Met dierlijke bijproducten/diervoeders gecombineerd vervoer

    Op het transport van de productgroepen food, feed, dierlijke bijproducten en daarvan afgeleide producten hiervan zijn ...

  8. Eten en drinken verkopen vanuit huis

    Verzorgt u catering vanuit huis, bijvoorbeeld voor feestjes of buffetten? Of bakt u taarten of kookt u maaltijden om vanuit huis ...

  9. Lid worden van een branchevereniging

    U kunt lid worden van een branchevereniging als u met voedsel werkt. Er zijn bijvoorbeeld brancheverenigingen voor bakkers, ...

  10. Hoe voldoet u aan de wet

    Voor het organiseren en borgen van voedselveiligheid in uw bedrijf voldoet u aan de wet door aantoonbare toepassing van de ...