Bereidt, verwerkt of verkoopt u voedsel, bijvoorbeeld in een restaurant, cafetaria of bakkerij? Dan moet u werken met een ...
Voedsel of diervoeder produceren, verwerken of verkopen? Werk volgens het HACCP-systeem of een erkende hygiënecode. De NVWA houdt ...
De NVWA controleert of levensmiddelenbedrijven zich houden aan de hygiëneregels. Dat kan met een eigen voedselveiligheidsplan of ...
Onderwerp
Om besmetting met STEC te voorkomen moet uw levensmiddelenbedrijf een voedselveiligheidsplan hebben gebaseerd op HACCP. Dit geldt ...
Verkoopt u eten of drinken, bijvoorbeeld in de horeca? Werk hygiënisch en volg de regels. De NVWA houdt toezicht op ...
U moet veilig en hygiënisch werken met voedsel. Werk met een voedselveiligheidsplan of hygiënecode op basis van het ...
Op het transport van de productgroepen food, feed, dierlijke bijproducten en daarvan afgeleide producten hiervan zijn ...
Verzorgt u catering vanuit huis, bijvoorbeeld voor feestjes of buffetten? Of bakt u taarten of kookt u maaltijden om vanuit huis ...
U kunt lid worden van een branchevereniging als u met voedsel werkt. Er zijn bijvoorbeeld brancheverenigingen voor bakkers, ...
Voor het organiseren en borgen van voedselveiligheid in uw bedrijf voldoet u aan de wet door aantoonbare toepassing van de ...